sweetfit2

O nama

Zašto baš SweetFit

Zato što je SweetFit pre svega projekat koji želi da omogući ljudima brz, zdrav i sveobuhvatan proteinski obrok u bilo kom trenutku dana. Zato što se budimo svakog dana znajući ZAŠTO radimo, a to je da inspirišemo ljude da rade stvari koje inspirišu njih.
Naš cilj je da nadjemo kupce koji veruju u šta mi verujemo i radimo kako bismo svi bili uspešni i zdravi.

Svesni smo da današnji život pun obaveza dosta utiče na naše zdrave navike i da zbog manjka vremena često biramo najlakše ali ne i najbolje opcije za našu ishranu.

Mi mislimo da ne mora da bude tako. Zapravo ono što nas je podstaklo da pokrenemo ovaj projekat je naša potreba da zdravlje bude ispred svega a na tržištu nismo našli nešto tog karaktera. Današnji “zdravi” proizvodi sadrže različite dodatne zaslađivače i šećere koji i dalje ne rešavaju problem zdrave ishrane.

Počeli smo od proteinskih obroka sa ukusima Jagoda & Zeleni Čaj, Crna Čokolada i Kokos, a sada možemo da se pohvalimo sa još dva ukusa – Malina i Jabuka & Cimet, koji imaju kao dodatak steviu i bukvalno podsećaju na ukus kolača (a nemaju beli šećer niti bilo koje druge veštačke zaslađivače).

Naša misija je da pružimo i omogućimo ljudima obrok, užinu koja je bogata proteinima, zdravim mastima, vitaminima i mineralima. Želimo da u budućnosti pružimo našim kupcima apsolutnu mogućnost izbora ukusa i namirnica i kreiranja svog proizovda.

Naši proteinski kompletni obroci su “stvarno obroci, a drugi su kaše”. To znači da se u našim proizvodu nalazi mali procenat šećera (iz namirnica – 2 g), više od trećine potrebnog dnevnog unosa proteina – 21 g, kvalitetne namirnice kao što su: ovas, protein surutke (whey), čia, lan. badem, liofilizovana jagoda, zeleni čaj… Pored svega toga, važno je naglasiti da ne sadrži dodatne šećere i konzervanse.

SweetFit proteinski obroci predstavljaju idealan i neodoljivo ukusan način da svom telu obezbedite neophodnu količinu proteina, ugljenih hidrata i vlakana.

Odličan izvor energije

SweetFit obroci su bogati proteinima i zdravim mastima, koji pomažu povećanje mišićne mase, gubitak kilograma i daju energiju.

Bez dodatnog šećera

Proizvodi ne sadrže dodatne zaslađivače ni konzervanse, već isključivo šećer iz samih sastojaka, tako da je ovo obrok koji sadrži minimalnu količinu šećera.

Kvalitetne namirnice

SweetFit sadrži prirodne i kvalitetne sastojke – ovsene pahuljice, laneno seme, badem i chia seme. Dakle, savršen balans zdravih ugljenih hidrata i omega-3 masnih kiselina.