sweetfit2

PRETPLATA

PRETPLATI SE I SAČUVAJ VREME I NOVAC!

Zamisli kako bi bilo da ti neko dostavi doručak, tako da ne moraš da razmišljaš o njemu svako jutro. A kad god su ti zalihe pri kraju, on samo magično stigne na tvoja vrata!

SADA JE TO MOGUĆE!

* aktiviraj pretplatu prilikom poručivanja

ŠTA DOBIJAŠ PRETPLATOM NA SWEETFIT?

Poklon

Za naše preplatnike smo pripremili posebna iznenađenja. Uz prvi paket pretplate dobijaš poklon - SweetFit šejker.

Besplatna poštarina

Ukoliko se odlučiš za pretplatu na Paket kaša od 25 kesica ili Paket putera od 30 kesica! Od kurira je dovoljno samo da preuzmeš svoj paket.

Mogućnost da otkažeš pretplatu kad god poželiš

Svakog trenutka i u svakom momentu možeš da otkažeš ili pauziraš SweetFit pretplatu. To možeš uraditi logovanjem na svoj nalog ili nam možeš pisati na pretplata@sweetfit.rs. Pobrini se samo da to bude pre nego što ti se automatski skine novčani iznos za sledeći mesec.

Dostupan korisnički servis i fleksibilnost promene paketa

Svi naši pretplatnici imaju uvek dostupan korisnički servis. Vi ste naš VIP korisnik i uvek smo tu za vas. Želite da povećate vaš paket ili da ga smanjite? Želite da promenite kombinaciju ukusa? Dovoljno je samo da nas kontatkriate na mail pretplata@sweetfit.rs i ovu vrstu usluge, promene paketa, možete da koristite koliko god želite puta.

Dodatni prostor u memoriji jer sad ne moraš da razmišljaš imaš li doručak za ujutru

Mislimo da je ovo jedan od najboljih benefita!

KAKO FUNKCIONIŠE PRETPLATA?

Korak 1

Na stranici PRODAVNICA biraš svoj paket koji želiš da ti stiže svaki mesec i dodaješ ga u korpu. To može biti paket kaša od 25 ili 15 komada, kao i paket putera od 30 ili 20 komada. Odaberi svoj omiljene ukuse i sastavi svoj paket. Nakon toga samo klikni na opciju “Pretplati se”.

Korak 2

Sledeći korak je da klikneš na PREGLED KORPE. Tu možeš pre finalne kupovine još jednom pregledaš svoj mesečni paket i napraviš izmene ako želiš. I ovde vidiš obračunatu cenu za tvoj paket. Ako si zadovljan, klikni na NASTAVITE SA PLAĆANJEM.

Korak 3

Unesi svoje podatke, i odaberi AKTIVIRAJ PRETPLATU. Plaćanje je moguće samo i isključivo platnim karticama. Unesite podatke sa kartice kao i adresu dostave.

Nakon ovih koraka, sve ide automatski.

PRETPLATI SE

Aktiviraj već danas svoju mesečnu pretplatu i paket ti stiže u roku od dva do tri radna dana.

Ne brini, dobićeš poruku od kurira na dan kada ti stiže pošiljka. I tako svaki mesec!
Bez cimanja i gubljenja vremena, kući ćeš uvek da imaš zdrav obrok.

Na mesečnom nivou sa tvog računa se skida novčani iznos koji će svakog meseca biti isti i u skladu sa cenom paketa koji si odabrao/la.

* aktiviraj pretplatu prilikom poručivanja

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

U svakom trenutku možeš da promeniš ukuse i količinu komada u svom paketu. To možeš učiniti tako što ćeš nam poslati mejl na pretplata@sweetfit.rs i napisati šta želiš da promeniš u paketu.

Svoj paket možeš otkazati ili pauzirati u bilo kom trenutku, tako što ćeš nam poslati mejl na pretplata@sweetfit.rs i napisati nam da ne želiš više da primaš pakete ili ako želiš da preskočiš jedan mesec.