Uslovi korišćenja

Molimo Vas pažljivo pročitajte Uslove Korišćenja pre upotrebe web sajta (u daljem tekstu zajedno “Sajt”) servisa Sweetfit.rs. Uslovi Korišćenja predstavljaju sporazum između Vas i “SweetFit d.o.o. Šimanovci” kojim su obuhvaćena sva pravila pod kojima možete koristiti Sajt i usluge naše Usluge. Nastavljanjem korišćenja Sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa navedenim uslovima.

Prodavac

SweetFit d.o.o. Šimanovci. Adresa, Golubinačka 99, Šimanovci 22310, Republika Srbija, matični broj 21463507, PIB 111329422

Korišćenje Sajta i objavljenih sadržaja

Sadržaji objavljeni na Sajtu u opisivanju služi isključivo za generalno informisanje i Sweetfit.rs zadržava pravo da bez najave menja objavljene informacije ne nudeći nikakve garancije vezano za preciznost istih.

Zabranjeno je reprodukovanje celog ili delova Sajta osim u slučajevima kada je to pismenim putem odobreno od strane Sweetfit.rs.

Sajt sadrži materijale (tekst, slike, softver, grafike…) koji su celi ili delom dobijeni iz resursa Sweetfit.rs i drugih izvora, a koji su zaštićeni autorskim pravima, žigom i drugim zakonima.

Slažete se da Sajt nećete koristiti u svrhe slanja i postavljanja poruka ili materijala koji su nezakoniti, uznemirujući, uvredljivi, vulgarni, preteći, seksualno orijentisani, rasno uvredljivi, pornografski ili krše bilo koji zakon i time štete poslovanju Sweetfit.rs ili nanose neku drugu vrstu štete, odgovornosti ili troška.

Promene u Uslovima Korišćenja

Sweetfit.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku, po sopstvenom nahođenju, menja Uslove Korišćenja i ispravlja moguće greške i propuste sve u cilju obostrane zaštite i poboljšanja poslovanja. Ove radnje će se obavljati bez prethodne najave a korisnici će narednom upotrebom Sajta potvrditi da se slažu i prihvataju nastale promene.

Cena proizvoda

Cene proizvoda su izražene u dinarima sa uračunatim troškom PDV-a.
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i istaknuti su posebno na pregledu porudžbine i računu.

Obeležavanje proizvoda

Proizvodi su prikazani opisno i fotografijama.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet porudžbine.
Rok trajanja označen je da pakovanjima robe.

Kada je ugovor zaključen

Kupovina se smatra završenom tek kada kupac poruči robu.
Ukoliko izaberete plaćanje virmanski po predračunu ili uplatnicom, Prodavac će vam na mail poslati potvrdu da je ugovor zaključen ali će isporuka biti izvršena tek nakon što uplata bude evidentirana na računu Prodavca.

Plaćanje

Plaćanje je moguće:
Pouzećem

Pravo na odustanak od ugovora

Imate pravo da u roku od 14 dana od dana isporuke naručene robe odustanete od kupovine.
Ukoliko se odlučite za odustanak dovoljno je da popunjeni obrazac odustanka od ugovora posaljete mail na adresu prodavca info@sweetfit.rs
Obrazac odustaka od ugovora biće vam dostavljen zajedno sa potvrdom o uspešnoj kupovini na mail adresu kao i u pisanoj formi prilikom isporuke robe.

Posledice odustanka od ugovora

U slučaju odustanka od ugovora dužni ste da bez odlaganja a najkasnije u roku od 14 dana od dana odustanka vratite primljenu robu neošćetećenu i zapakovanu kao i da snosite troškove isporuke i troškove preuzimanja robe i vraćanja prodavcu.
U slučaju da ne možete da vratite robu dužni ste da platite robu ili njen deo koji niste u mogućnosti da vratite.
Prodavac u roku od 14 dana od dana odustanka vama vraća iznos koji ste platili na ime kupoprodajne cene eventualno umanjen za iznose troškova ili vrednosti robe koje ste dužni da snosite. Prodavac ovu svoju obavezu može odložiti dok ne vratite primljenu robu.

Rok i troškovi dostave

Rok dostave je jedan do tri radna dana od trenutka kada narudžbina bude evidentirana od strane Prodavca.
Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije.
Dostava se obavlja kurirskom službom i dodatno se naplaćuje.
Dostava se obavlja kurirskom službom i dodatno se naplaćuje osim ukoliko nije izričiti napomenuto da se ne neplaćuje.
Dostava se obavlja u skladu sa uslovima korištenja usluga kurirske službe, City Express d.o.o. i POST EXPRESS koja pripada Javnom preduzeću „Pošta Srbije” smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda kuririskoj službi.
Paket nije moguće otvarati ili pregledati pre preuzimanja, plaćanja i evindetiranja. Sadržaj je potrebno pregledati odmah po prijemu pošiljke. U slučaju uočenih nepravilnosti Kupac treba da pozove službu za reklamacije. Naknadne reklmacije na oštećenje paketa u transportu neće biti uvažene.

Reklamacije i povraćaj porudžbine

Kupac ima pravo na reklamaciju i povrat robe u slučajevima kada mu je isporučena roba koja nije naručena, roba kojoj je istekao rok trajanja ili robe koja ima grešku ili oštećenja a koja nisu nastala u transportu.
U slučaju da Prodavac utvrdi da je važa reklamacija osnovana on će u roku od 15 dana od dana primljene reklamacije zameniti proizvod ili vratiti celokupan plaćeni iznos uz raskid ugovora.
Ukoliko ustanovi da reklamacija nije važeća Prodavac će o tome obavestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primljene reklamacije.
U slučaju opravdane reklamacije trošak zamene sa novim proizvodom u potpunosti snosi Prodavac.

Intelektualna svojina

Internet prodavnica sweetfit.rs vlasništvo je SweetFit d.o.o. Šimanovci. Adresa, Golubinačka 99, Šimanovci 22310, Republika Srbija.
Svi materijali koji se nalaze na internet stranici sweetfit.rs predstavljaju zaštićeno pravo intelektualne svojine nosioca SweetFit d.o.o. Šimanovci i ne mogu se koristiti bez saglasnosti nosioca. Svako neovlašćeno korišćenje intelektualne svojine nosioca povlači građansku I krivičnu odgovornost.