Loading...

Obrok bogat proteinima je stigao!

21 g proteina
2 g šećera
0 griže savesti

Zašto baš SweetFit?

Odličan izvor energije

SweetFit obroci su bogati proteinima i zdravim mastima, koji pomažu povećanje mišićne mase, gubitak kilograma i daju energiju.

Bez dodatnog šećera

Proizvodi ne sadrže dodatne zaslađivače ni konzervanse, već isključivo šećer iz samih sastojaka, tako da je ovo obrok koji sadrži minimalnu količinu šećera.

Kvalitetne namirnice

SweetFit sadrži prirodne i kvalitetne sastojke - ovsene pahuljice, laneno seme, badem i chia seme. Dakle, savršen balans zdravih ugljenih hidrata i omega-3 masnih kiselina.

SweetFit Proteinski obroci

Naša priča

SweetFit je projekat kojii želi da omogući ljudima brz, zdrav i sveobuhvatan obrok u bilo kom trenutku dana. Svesni smo da današnji život pun obaveza dosta utiče na naše zdrave navike i da zbog manjka vremena često biramo najlakše ali ne i najbolje opcije za našu ishranu.

Mi mislimo da ne mora da bude tako. Zapravo ono što nas je podstaklo da pokrenemo ovaj projekat je naša potreba da zdravlje bude ispred svega a na tržištu nismo našli nešto tog karaktera. Današnji “zdravi” proizvodi sadrže različite dodatne zaslađivače i šećere koji i dalje ne rešavaju problem zdrave ishrane. Počeli smo od ovsenih kaša (zeleni čaj-jagoda, kokos, crna čokolada) a u planu su i drugi ukusi i proizvodi.